Feb 4, 2011




dynamites,
i'd catch a grenade for ya
throw my hand on a blade for ya
i'd jump in front of a train for ya
you know i'd do anything for ya
i would go through all this pain
take a bullet straight to my brain
yes i would die for you

the reason for my teardrops on amanina kamilah's shoulder.

same boat, different cabin.

dulu ingat lagi masa form 1, bila kak paen cakap kalau masuk basket tak boleh balik rumah, lepastu aku terus keluar. biasa ah, form 1 kaaan. homesick lagi. but then masuk balik.
masa juniors dulu sangat tak suka turun training : compound, suicide, skipping, stay, push up segala bagai. sampai sekarang aku still ingat and menyumpah sebab kena lari compound enam round peh, cramp doh.
Masa dulu selalu gila cari alasan untuk tak turun training, demam ah, outing lah, sakit perut kaki mata, jatuh longkang tangga toilet. Sanggup gila suruh cikgu extend kelas petang sebab malas nak turun court. Lepastu bila practice game, i didn’t bother pun dapat main ke tak. Macam tak penting. Yang wajib, kena kira score. Kalau senior tanya, tapi kau tak tau score sebab berangan tidur ke ape, siap ah kena.

Tapi sekarang baru tahu. Baru rasa. Baru faham.
But it’s too late now.
Kaki tak sekolah, haish -.-‘

And orang cakap takdir. Memanglah. Tapi bukan senang untuk meredhai (bak kata sadis)

i adore you like gila ah.
macamana boleh tahan wehh? like seriously.
masih menjadi persoalan.
mungkin aku tak cukup kuat dan sabar.
penat kot. 

dah ah, lama lama basah screen ni.

1 comment:

asya areena said...

alololo , awek . lek luuu . im here . jom dating ?