Mar 12, 2011

played with heart and skill

i love you more than words can say.


sorry arina lucky bear aku cut speech kau masa meeting dekat mufaz haritu.
aku taknak menitik depan korang.

aku bersyukur gila aku pergi terengganu. kalau tak aku kena hantar korang.

and agak terkilan lah jugak bila tak dapat nak angkat bila aliyaa takpun ily call sebab tengah discussing dalam hall.

JB OPEN - congrats Team A, 3rd place
               congrats Team B, 4th place 

14 - tak sempat pergi final JBO sebab dah gerak pergi Terengganu :/
5 - Cross Country MSSM

standing ovation


CHAMPION
HKSBP 2011 SOUTHERN ZONE


gunting pakai kaki jahit pakai tangan

credits to azmina tolong tulis

credits to mya tolong jahit 2 huruf dan kemudian tidur -..-

start pukul 0012, siap 0530 March 5th
o.o


2 comments:

elle|U said...

kredits ntuk chkaa sbb stay up siapkan banner:)

chkaa said...

haha :D untuk dynamites