Jun 22, 2013

Final countdown

Alhamdulillah.

Waking up this morning, to a text message saying that I am offered a place in UniKL RCMP, Yayy me !


Semalam dah pergi tengok rumah sewa dekat Ipoh Garden. Serious besar! Sewa MYR 900 sebulan, duduk 8 orang. 5 bilik, 3 toilet, 2 dapur, porch depan boleh parking 6 kereta kancil atau 4 crv atau 3 limousine. Kot.

Dah settlekan perabot untuk bilik -- katil, tilam, almari, meja belajar.


Cuak jugak sebenarnya mana tahu kot tak ada rezeki. Yelah, result kita biasa-biasa je. Mak kita pun takut-takut. Siap fikir jauh, taknak bukak plastik tilam. Kot tak dapat, takdela kotor tilam letak dalam lori nak bawak balik ke tepeng nanti. Sampai macamtu......

Tapi Alhamdulillah, yang ditakutkan tak jadi kenyataan :)


Sepatutnya ke kl esok, reunion batch '11 stf dan jumpa naim tapi terpaksa batalkan hasrat because of that bloody perhimpunan.

Tak apelah. Moga nanti baik-baik aja untuk kita, ya sayang.

4 comments:

AzminaSarif's said...

Congrats dude! So proud of you.

nuruljannah said...

congrats hohohoh enalllllll !

zuhairazamri said...

tahniah!

chqz said...

Alhamdulillah thank you gurlszzzz hihi